Kies hieronder je leeftijdsgroep om te zien welke lessen we voor jou aanbieden


Tigers (3-6 jaar)

 

Kids (7-12 jaar)

Volwassenen (13+)
TESTIMONIALS

"ACE Martial Arts heeft werkelijk mijn leven in positieve zin veranderd! Toen ik drie jaar geleden met de training begon, was ik net klaar met revalideren van een heftige voetblessure, waarbij ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen sporten.

Het eerste jaar hield meneer Ooms rekening met mijn beperkingen. Langzaam maar zeker werd ik steeds sterker en inmiddels ben ik volledig herstel en doe ik volwaardig mee met alle trainingen.

Meneer Ooms heeft het allerbeste uit mij weten te halen en mijn grenzen verlegd. Vorig jaar heb ik dankzij zijn aanmoediging, training en vertrouwen meegedaan aan de ATA Europees Kampioenschap Taekwondo in Barcelona en ben ik met maar liefst 3 medailles naar huis teruggekomen. A.s. April ga ik weer met het ACE-team mee om mijn Europese titel te verdedigen in Cascais, Portugal.

Inmiddels train ik niet alleen in Action les, maar doe ik ook mee met de Performance les, waar ik samen met kleine kinderen en tieners waanzinnige kicks en moves mag leren en met wapens mag trainen. Het feit dat ik 45 jaar oud ben is geen belemmering, ik ben gewoon een volwaardig lid van het team!

Ik kan iedereen die meer uit zichzelf wil halen en mentaal en fysiek fit wil zijn, ACE Martial Arts van harte aanbevelen!"

 

Gaby Guzman