ACE Martial Arts is een school waar we all-style Martial Arts trainen op basis van het Songahm Taekwondo systeem. Dit betekent dat onze lessen gebaseerd zijn op traditioneel Taekwondo, maar dat we ook veel andere disciplines integreren in onze lessen. De nadruk ligt bij de ontwikkeling van het individu als geheel.

 

Onze visie is dat mensen die bewust mentaal en fysiek getraind worden in verschillende levensvaardigheden bijdragen aan een betere wereld. Simpelweg door een beter mens te zijn. Fysiek fit, mentaal sterk en technisch geschoold om het beste uit jezelf te halen. Daar staat ACE Martial Arts voor.

 

 

Wij zijn trots onderdeel van ATA Worldwide en ATA Europe. Als onderdeel van deze wereldwijde organisatie hebben wij constant toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Martial Arts. Op deze manier verzekeren wij onszelf ervan het team van ACE Martial Arts en onze studenten constant te blijven uitdagen het meeste uit zichzelf te halen.

De lessen van ACE Martial Arts zijn erop gericht om iedereen te leren hoe ze fit, zelfverzekerd en positief in het leven kunnen staan. Dit is wat ons betreft de kern waar elke training in Martial Arts om zou moeten gaan. Of je nu 4 jaar oud bent of 64 jaar jong, ieder mens heeft een plek nodig om aan zichzelf te werken. Want hoe oud je ook bent, er is altijd meer te leren.

 

Wij geloven dat mensen die fysiek getraind en mentaal fit zijn, de leiding over hun eigen leven in eigen hand kunnen nemen. Als mensen in hun eigen leven in controle zijn, kunnen ze ook een inspiratie en een leider voor de mensen om hen heen worden.

 

Leiders worden niet geboren, zij worden gemaakt. Bij ACE Martial Arts bouwen we aan de leiderschapsvaardigheden van onze leden door fysieke training te combineren met training in levensvaardigheden als Respect, Overtuiging, Communicatie en Discipline.

  

Om iedereen de kans te geven op zijn/haar eigen niveau te werken aan zichzelf biedt ACE Martial Arts vier verschillende programma’s aan: ACTION, PERFORMANCE, COMBAT EN WARRIOR.


Testimonial

 

"ACE Martial Arts heeft werkelijk mijn leven in positieve zin veranderd! Toen ik drie jaar geleden met de training begon, was ik net klaar met revalideren van een heftige voetblessure, waarbij ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen sporten.

Het eerste jaar hield meneer Ooms rekening met mijn beperkingen. Langzaam maar zeker werd ik steeds sterker en inmiddels ben ik volledig herstel en doe ik volwaardig mee met alle trainingen.

Meneer Ooms heeft het allerbeste uit mij weten te halen en mijn grenzen verlegd. Vorig jaar heb ik dankzij zijn aanmoediging, training en vertrouwen meegedaan aan de ATA Europees Kampioenschap Taekwondo in Barcelona en ben ik met maar liefst 3 medailles naar huis teruggekomen. A.s. April ga ik weer met het ACE-team mee om mijn Europese titel te verdedigen in Cascais, Portugal.

Inmiddels train ik niet alleen in Action les, maar doe ik ook mee met de Performance les, waar ik samen met kleine kinderen en tieners waanzinnige kicks en moves mag leren en met wapens mag trainen. Het feit dat ik 45 jaar oud ben is geen belemmering, ik ben gewoon een volwaardig lid van het team!

Ik kan iedereen die meer uit zichzelf wil halen en mentaal en fysiek fit wil zijn, ACE Martial Arts van harte aanbevelen!"

 

Gaby Guzman