workshops, scholen en bedrijven


ACE Martial arts biedt verschillende workshops aan voor scholen en bedrijven. De workshops zijn altijd op maat gemaakt en gaan in op de specifieke behoeften van de organisatie. 

 

Dit kan variëren van een eenmalig teamuitje waarbij de nadruk ligt op veiligheid of groepsbinding tot een serie workshops aan scholen waarbij ingegaan wordt op presentatievaardigheden of bijvoorbeeld pestgedrag. 

Wat de insteek ook is, de professionele instructeurs van ACE Martial Arts laten je het onderwerp gegarandeerd op een nieuwe manier beleven.

 

 

Breaking the board:

 

De workshop "Breaking the Board" is een  van onze meest succesvolle workshops voor de bedrijven. Hoofdinstructeur Martijn Ooms deelt als motivational speaker zijn jarenlange ervaring in het overkomen van obstakels op weg naar succes.

 

In de sport, in het bedrijfsleven, en in ons persoonlijk leven geldt altijd: 

Succes is een mindset, en een mindset kun je trainen. 

 

Ervaar zelf de mindset van een Zwarte Band en hoe deze je in staat stelt dingen te doen die je eerst onmogelijk achtte. 


 

ACE Martial Arts heeft in het verleden met veel plezier workshops verzorgd voor verschillende organisaties waaronder: 



 

 

Het was helemaal geweldig. Ik heb de rest van de dag alleen maar hele enthousiaste mensen gehoord. Ze vonden de opbouw geweldig en hebben veel lol gehad. De persoonlijke insteek van mr. Ooms en de manier waarop onze corporate values verwerkt waren in de workshop waren echt super.

Daarnaast paste de boodschap naadloos in het programma en de doelstellingen van de meeting.  Een pres(en)tatie om trots op te zijn.

 

 

E. Berden. Celgene