tigers

Motorische Ontwikkeling. Leren luisteren. Vrienden maken.


 

 

Het Tiger Programma voor kinderen van 3 t/m 6 jaar bestaat uit energieke lessen van 30 minuten. Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld om de aandacht van de zeer jonge student vast te houden door middel van Martial Arts. Door het uitreiken van verschillende banden en sterren worden Tigers continu uitgedaagd grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. Er wordt gewerkt aan coördinatie, concentratie en een gezonde (positieve en beweeglijke) leefstijl. Daarnaast is er veel aandacht voor discipline, zelfbeheersing, zelfverzekerdheid en respect. Deze belangrijke vaardigheden leggen bij de Tiger het fundament voor goede karakterontwikkeling in het latere leven.

 

Tigers worden onderverdeeld in 3 groepen

1. Tigers - 3 jaar : Speciaal voor de allerjongste Tigers is er deze les op woensdagmiddag om hen te leren luisteren, bewegen en natuurlijk heel veel plezier te maken. Als deze Tigers 4 jaar oud worden stromen ze door naar de reguliere Tiger les. 

2. Tigers: de reguliere les voor alle Tigers van 4 t/m 6 jaar. Als de Tigers 7 worden stromen ze in bij de Kids beginners. 

3. Tigers gevorderden: de wat oudere Tigers die al wat langer meedraaien kunnen in deze les leren sparren met contact zodat ze later direct door kunnen stromen naar de Gevorderden Kids.