legacy KIDSIn het Legacy programma verdiepen we de kennis van de traditionele Martial Arts. Zo wordt er tot in detail getraind op de traditionele technieken uit het ACTION programma.

 

De studenten in het Legacy programma leren het hoogste niveau van communicatieve en Leiderschapsvaardigheden. Deze vaardigheden zijn gericht op het bieden en handhaven van structuur, het tonen en sturen van emotie en het ontwikkelen en overdragen van kennis. 

 

Om hun communicatieve en Leiderschapsvaardigheden tot in detail te ontwikkelen bieden we de meest gedreven Legacy studenten de kans om stage te lopen bij ACE Martial Arts. Deze trainees krijgen de kans te assisteren bij de ACTION lessen. Op deze manier leren ze om voor een groep te staan en leiding te geven aan hun medestudenten. Vaardigheden die de rest van hun leven van onschatbare waarde zullen zijn. 

 

Kinderen die in het Legacy programma trainen  hebben toegang tot alle overige programma's van ACE Martial Arts. Ook leren ze om te jureren en te assisteren bij wedstrijden. 

 

Tot slot hebben Legacy studenten toegang tot speciale nationale en internationale seminars.